0
0

Гриби на мангалі

Дуже часто гриби просто готують на мангалі, заздалегідь не маринуючи, в цьому звичайно ж немає помилки, але з маринадом гриби вийдуть ще смачнішими, ще ароматнішими та ще соковитішими.

Готуємо гриби на мангалі в маринаді з оливкової олії.

Інгредієнти:

  • Гриби (шампіньйони) - 1 кг.
  • Оливкова олія Extra virgin - 100 мл.
  • Сіль грубого помелу - 2 щіпки.
  • Італійський трави - 2 щіпки.
  • Чебрець - 2 гілочки.
  • Лимон - 1 шт.
  • Часник - 2-3 зубчики.

Крок 1.

Готуємо маринад: часник розчавити, видавити сік лимона, все інгредієнти ретельно перемішати в глибокій посудині.

Крок. 2

Промити і висушити гриби. Ретельно промийте ніжки від землі.

Крок 3.

Замаринуйте гриби і відставте в прохолодне місце на 1 годину.

Крок 4.

Підготуйте вугілля та решітку.

Крок 5.

Викладіть гриби на решітку і готуйте 10-15 хвилин.


Щоб гриби були ще соковитіше можна поливати залишком маринаду під час смаження.

Гриби на мангалі будуть відмінним гарніром, закускою або як окрему страву.

А щоб приготувати це чудове блюдо вам знадобиться якісний мангал, який ви можете замовити в нашому магазині з доставкою по всій Україні.


Відгуків:
Схожі статті
06.11.2025
Обираємо мангал для дачі
Обираємо мангал для дачі
Мангал для дачі, щоб відпочинок був неймовірним..