0грн.
Зробити замовленняГриби на мангалі
Дуже часто гриби просто готують на мангалі, заздалегідь не маринуючи, в цьому звичайно ж немає помилки, але з маринадом гриби вийдуть ще смачнішими, ще ароматнішими та ще соковитішими.
Готуємо гриби на мангалі в маринаді з оливкової олії.
Інгредієнти:
- Гриби (шампіньйони) - 1 кг.
- Оливкова олія Extra virgin - 100 мл.
- Сіль грубого помелу - 2 щіпки.
- Італійський трави - 2 щіпки.
- Чебрець - 2 гілочки.
- Лимон - 1 шт.
- Часник - 2-3 зубчики.
Крок 1.
Готуємо маринад: часник розчавити, видавити сік лимона, все інгредієнти ретельно перемішати в глибокій посудині.
Крок. 2
Промити і висушити гриби. Ретельно промийте ніжки від землі.
Крок 3.
Замаринуйте гриби і відставте в прохолодне місце на 1 годину.
Крок 4.
Підготуйте вугілля та решітку.
Крок 5.
Викладіть гриби на решітку і готуйте 10-15 хвилин.
Щоб гриби були ще соковитіше можна поливати залишком маринаду під час смаження.
Гриби на мангалі будуть відмінним гарніром, закускою або як окрему страву.
А щоб приготувати це чудове блюдо вам знадобиться якісний мангал, який ви можете замовити в нашому магазині з доставкою по всій Україні.

