0грн.
Зробити замовленняОвочі на мангалі
Овочі на мангалі готуються просто та швидко.
Інгредієнти:
- кабачки,
- баклажани,
- помідори,
- болгарський перець,
- качани кукурудзи,
- спаржева квасоля,
- печериці,
- цибуля,
- часник,
- лимон,
- улюблені спеції: мелений перець, коріандр, паприка, прованські трави,
- оливкова олія,
- соєвий соус,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Щоб овочі, запечені на мангалі, були по-справжньому смачними, купуйте самі молоденькі і свіжі, щоб шкурка у них була м'якою, а насіння - дрібними. Всі овочі помийте і почистіть.
- Цибулю поріжте великими кільцями і замаринуйте хвилин на 10, окропивши лимонним соком і цукром.
- Баклажани поріжте кружальцями завтовшки 1 см, посипте сіллю і залиште на 15 хвилин, щоб зникла гіркота, а потім промийте та висушіть.
- Болгарський перець краще порізати широкими смужками.
- Кабачки порізати кружальцями завтовшки не більше 1 см.
- Помідори розрізати на 4-6 частин.
- Кукурудзу поріжте широкими кружками.
- Спаржеву квасоля і печериці залиште цілими.
- Розкладіть всі підготовлені овочі на решітку і відправляйте на гаряче вугілля. Обсмажуйте овочі на багатті приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку до готовності.
- Подрібніть часник і посипте гарячі овочі, щоб вони просочилися часниковим ароматом.
- Приготуйте маринад для овочів на мангалі. Для цього змішайте лимонний сік, соєвий соус, спеції, сіль, оливкова олія.
- Теплі овочі залийте маринадом і залиште, щоб вони злегка охолонули і наситилися.
- Можна приготувати із запечених овочів на мангалі салат, а можна подати в цілому вигляді, щоб насолодитися кожним смаком окремо.
Для зручного готування найкраще підійде мангал-барбекю, які ви зможете замовити з доставкою по всій Україні.
27.01.2021 20:07:11
Коментарі: 0
Перегляди: 593
Відгуків: