0грн.
Зробити замовленняРебра на мангалі
Інгредієнти:
- Свинячі ребра з корейки: 2 кг.
- Коричневий цукор: 2 ст. л.
- Гірчичний порошок: 1 ст. л.
- Паприка: 1 ст. л.
- Копчена паприка: 1 ч. Л.
- Мелений чорний перець: 1 ч. Л.
- Сіль: 1 ч. Л.
- Сушений часник: 0,5 ч. Л.
Інгредієнти для соусу:
- Рапсове масло: 1 ст. л.
- Дрібно подрібнена цибуля: 2 ст. л.
- Яблучний оцет: 2 ст.
- Кетчуп: 1,5 ст.
- Коричневий цукор: 3/4 ст.
- Діжонская гірчиця: 3 ст. л.
- Вустерський соус (можна замінити соєвим): 1 ст. л.
- Порошок чилі: 2 ч. л.
- Кайенский перець: 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Змішайте в невеликій мисці коричневий цукор, гірчицю, паприку, копчену паприку, чорний перець, сіль і перець. Обов'язково розбийте всі грудочки пальцями. Відкладіть 1 ст. л. суміші для подачі.
- Зніміть мембрану з нижньої сторони ребер. Натріть ребра з обох сторін сумішшю спецій. Викладіть в один шар у велику миску і залиште маринуватися 1-2 години.
- Викладіть реберця на решітку і підсмажте з кожного боку, при необхідності перевертаючи, в цілому протягом 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності змажте соусом барбекю (використовуйте соус тільки в самому кінці, оскільки він містить цукор, який може підгоріти).
- Дайте реберцям відпочити 5 хвилин, потім наріжте. Посипте нарізані реберця відкладеної сухою сумішшю спецій і подавайте з соусом барбекю.
Соус барбекю:
- У каструлі середнього розміру на помірно сильному вогні нагрійте рослинну олію.
- Додайте цибулю і смажте, помішуючи, до м'якості.
- Додайте в каструлю оцет, кетчуп, коричневий цукор, гірчицю, вустерский (можна замінити соєвим) соус, порошок чилі, трохи солі і чорного перцю і варіть на середньому вогні до загусання, приблизно 35 хвилин.
Подавайте з запеченою картоплею або овочами на мангалі.
Любите страви, приготовані на вугіллі або вогні, але ще не маєте власного мангала? - В нашому інтернет магазині ви зможете купити мангал для гриля, піч під казан або тандир на будь-який смак і бюджет.
21.12.2020 12:06:39
Коментарі: 0
Перегляди: 673
Відгуків:
