0
0

Скумбрія на мангалі

Інгредієнти:

  1. Скумбрія: 3 шт.
  2. Рослинна олія: 4 ст. л.
  3. Часник: 2 зуб.
  4. Мелений імбир: 1 ч. Л.
  5. Італійські трави: 1,5 ч. Л.
  6. Сушений базилік: 1 ч. Л.
  7. Сіль і перець: за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Розпаліть дрова або вугілля. Скумбрія на мангалі готуватися досить швидко, тому вугілля або дров багато не потрібно.
  2. Підготуйте рибу. Відріжте голови, плавники, хвости. Видаліть нутрощі та плівки. Добре промийте. Зробіть косі надрізи.
  3. Далі полийте соком лимона. Посоліть і поперчіть.
  4. Приготуйте маринад. У мисці змішайте імбир, базилік, італійські трави, тертий часник. Залийте невеликою кількістю рослинної олії і перемішайте.
  5. Гарненько намажте скумбрію маринадом і залиште маринуватися хвилин на 30.
  6. Коли вугілля будуть тліти, викладаємо скумбрію на решітку мангала. Запікаємо по 8-10 хвилин з кожного боку.
  7. Знімаємо рибку з мангала і відразу ж подаємо. Скумбрія на мангалі - це здорово, корисно, швидко і дуже просто. Смачного!

Любите страви, приготовані на вугіллі або вогні, але ще не маєте власного мангала? - в нашому інтернет-магазині ви зможете купити мангал, піч під казан або тандир на будь-який смак та гаманець.

У нашому магазині представлений широкий асортимент мангалів, пічок під казан і тандирів, які ви зможете замовити з доставкою по всій Україні.

Відгуків:
Схожі статті
06.11.2025
Обираємо мангал для дачі
Обираємо мангал для дачі
Мангал для дачі, щоб відпочинок був неймовірним..