0
0

Риба на мангалі

Найкраще рибу готувати свіжої. Тому якщо вирішили поїхати на рибалку на коропа, тоді обов'язково візьміть із собою мангал і вугілля, щоб приготувати свежепойманого коропа на вугіллі.

Риба на мангалі готується дуже просто.

Інгредієнти:

  • Короп - 1 шт.
  • Лимон - 1 шт.
  • Огірок 3-4 шт.
  • Лук - 2 шт.
  • Приправа, сіль, перець - за смаком.

Крок 1.

Рибу почистіть. попатраєте і помийте. Якщо у вас невелика сітка, тоді голову краще відрізати.

Крок 2.

Дрібно нарубати лук, огірки і змішайте. Нафаршіруйте рибу.

Крок 3.

На тушці зробіть косі надрізи з відстанню 1-1,5 сантиметра і вставте в них часточки лимона.

Крок 4.

Рибу натріть спеціями, посоліть і поперчіть. Загорніть у фольгу.

Крок 5.

Готуйте 25-30 хвилин до готовності. Можна готувати як на решітці так і зарити рибу в вугілля.

Готового коропа подавайте зі свіжими овочами.

А щоб процес приготування був простий і легкий, пропонуємо вибрати надійний мангал з кришкою на нашому сайті з доставкою по всій Україні.


Відгуків: