0грн.
Зробити замовленняРиба на мангалі
Найкраще рибу готувати свіжої. Тому якщо вирішили поїхати на рибалку на коропа, тоді обов'язково візьміть із собою мангал і вугілля, щоб приготувати свежепойманого коропа на вугіллі.
Риба на мангалі готується дуже просто.
Інгредієнти:
- Короп - 1 шт.
- Лимон - 1 шт.
- Огірок 3-4 шт.
- Лук - 2 шт.
- Приправа, сіль, перець - за смаком.
Крок 1.
Рибу почистіть. попатраєте і помийте. Якщо у вас невелика сітка, тоді голову краще відрізати.
Крок 2.
Дрібно нарубати лук, огірки і змішайте. Нафаршіруйте рибу.
Крок 3.
На тушці зробіть косі надрізи з відстанню 1-1,5 сантиметра і вставте в них часточки лимона.
Крок 4.
Рибу натріть спеціями, посоліть і поперчіть. Загорніть у фольгу.
Крок 5.
Готуйте 25-30 хвилин до готовності. Можна готувати як на решітці так і зарити рибу в вугілля.
Готового коропа подавайте зі свіжими овочами.
А щоб процес приготування був простий і легкий, пропонуємо вибрати надійний мангал з кришкою на нашому сайті з доставкою по всій Україні.
